Азис се намира в Лас Вегас заедно  с колегите си

...
Азис се намира в Лас Вегас заедно  с колегите си
Коментари Харесай

Кралски лукс: Азис по стъпките на Бионсе

Азис се намира в Лас Вегас заедно  с сътрудниците си Меди и Галена. Там те радват българската аудитория. Билетите за събитието бяха разпродадени за малко време.

Родните звезди са отседнали в един от хотелите на Доналд Тръмп. За почитателите си Костинбродския славей направи специфичен тур на жилището.

То е ситуирано на два етажа, като сред спалните се пътува с асансьор. Стаята за разтривки и  занимания също е част от  него.

Бионсе била отсядала в същия апартамент и си е правела там фотосесия. На стори в Инстаграм краля на попфолка написа: Когато Бионсе се снима в твоя апартамент в Лас Вегас.

" Вашата звезда Азис е като моята щерка Бийонсе. Той основава нова епоха с неговата храброст да се превъплъщава и да сплотява всички хора на планетата - освен хората от ЛГБТ, само че и другите раси. Именно това направи моята щерка с един от първите си концерти. " -каза преди време бащата на Бионсе за нашата звезда. 4

Припомняме ви, че тримата реализатори Меди, Галена и Азис  ги свързва колегиалност и топли другарски връзки, което подсигурява и приятното им изкарване по време както на полетите, по този начин и на целия престой.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР